זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 1 בגט, מאורך או מעוגל
- 5 ביצים גדולות
- 1/3 כוס שמנת לבישול או חלב
- 100 גרם גבינה צהובה מגוררת
- 2 ענפי בצל ירוק, פרוסים דק
אופן ההכנה:
1. בקערה גדולה, טורפים את הביצים, מוסיפים את השמנת,הגבינה והבצל ומערבבים היטב.
2. חותכים מלבן במרכז הבגט ושולפים החוצה גם את "בשר" הבגט. יוצקים לחלל שנוצר את תערובת הביצים והגבינה.
3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 25 דקות. פורסים ומגישים מיד, חם.