זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 340 גרם אספרגוס, ללא קצוות, חתוך לפרוסות של 2.5 סנטימטרים
- 1 שן שום, כתושה
- 1/2 כוס גבינת פרמזן, מגורדת
- 1/3 כוס שמן זית
- 1/4 כוס פרוסות שקדים, קלויים קלות
- 1 כף פטרוזיליה קצוצה דק
- 1/4 כפית מלח גס
- 1/8 כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1. בקערת מעבד מזון מעבדים את כל החומרים לתערובת עבה וגסה.
2. מתבלים לפי הטעם עם עוד מלח ופלפל, במידת הצורך.
מאחסנים את הפסטו בקירור, במיכל אטום, עד שבוע.