אין כמו רהיטי עץ איכותיים. הם מרשימים ומוסיפים המון לחלל...עד שהמפתח שלנו מעניק להם שריטה ארוכה בטעות. קחו לכם רגע להצטער, וחזרו אלינו מיד - יש לנו דרך קלה ומפתיעה להחלקת שריטות סוררות והחזרת הברק לרהיטי העץ שלכם.
מה צריך? חופן אגוזי מלך קלופים ומטלית רכה.
שוברים גס כמה אגוזי מלך, ובחוזקה, משפשפים את "בשרם" ישירות על השריטות - אתם אמורים להרגיש את השמן משתחרר מהם. חוזרים על הפעולה שוב ושוב, עד שאזור השריטה מצופה ביסודיות בשמן. לסיום, בעזרת המטלית, טופחים ומלטפים את המקום בתנועות מעגליות לספיחת השומנים העודפים.
איך זה עובד? השמן שמשתחרר מהאגוזים שוקע בין השריטות ומסווה אותם. למעשה, שמן אגוז משמש לעתים קרובות ל'פינישים' אחרונים וגימורים של כלי עץ וקערות, כיוון שהוא לא רעיל, מתייבש במהירות ומשאיר ברק נחמד.