זמן הכנה5 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- ½1 כוסות חמאת בוטנים מתוקה
- 1 כוס (226 גרם) חמאה
- ½1 כפיות מלח גס
- 4 כוסות אבקת סוכר
- בוטנים קצוצים - לקישוט
אופן ההכנה:
1. משמנים קלות תבנית בגודל של כ-20X20 ס"מ בעזרת תרסיס שמן ומרפדים בנייר אפייה.
2. מניחים את חמאת הבוטנים, החמאה והמלח בקערה גדולה, מכסים במגבת נייר ומחממים במיקרוגל בעוצמה גבוהה, במשך 2 דקות.
3. מערבבים עד לקבלת מרקם חלק, מכסים מחדש ומחממים במיקרוגל במשך 2 דקות נוספות.
4. מערבבים פנימה את אבקת הסוכר, 1 כוס בכל פעם, עד שהפאדג' חלק וכל הסוכר משולב במלואו (הוא יהיה מאד נוקשה).
5. עובדים במהירות, בעוד הפאדג' עדיין חם - מעבירים לתבנית המוכנה ומיישרים לשכבה אחידה.
6. מפזרים מעל את הבוטנים הקצוצים, אם משתמשים. מקררים ומייצבים לחלוטין ואז חותכים לריבועים בגודל 2.5 ס"מ.