זמן הכנה30 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי
רכיבים
- 4 שוקי אווז
- 1/3 כוס רוטב סויה
- 1/2 כוס סירופ מייפל
- 1 כוס מיץ תפוזים סחוט טבעי
- 2 כפות פפריקה מעושנת
- 1 כוס יין אדום
- מלח ופלפל שחור
- 1 כוכב אניס
- 10 שיני שום, פרוסות
- 1 תפוז, פרוס בקליפתו (שוטפים היטב את הקליפה)
- 200 גרם ערמונים בוואקום
אופן ההכנה:
צפו באופן ההכנה:
1. יוצרים חריצים עמוקים בבשר השוקיים ומניחים אותם בקערה גדולה. יוצקים מעל את רוטב הסויה, סירופ המייפל, מיץ התפוזים, הפפריקה, מלח, פלפל שחור, שיני השום וכוכב האניס ומעסים בידיים לתוך בשר האווז (רצוי להשתמש בכפפות).
2. עוטפים את הקערה בניילון נצמד ומשרים במקרר במשך 2-3 שעות עד לילה שלם.
3. בתבנית שטוחה וגדולה, מרופדת בנייר אפייה, מסדרים את השוקיים ויוצקים עליהן את רוטב המרינדה.
4. מסדרים מעל את פרוסות התפוז והערמונים ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 20 דקות, ואז מנמיכים ל-150 מעלות ואופים במשך שעה נוספת.