זמן הכנה35 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 1/3 כוס חמאה רכה
- 1/2 כוס סוכר
- 1 ביצה גדולה
- 1/2 כוס מחית בננה בשלה
- 1/2 כפית תמצית וניל
- ¼1 כוסות קמח לבן, מנופה
- 1 כפית אבקת אפייה
- 1/4 כפית מלח
- 1/8 כפית סודה לשתייה
- 1 כוס שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה:
1. בקערה קטנה, מקציפים את החמאה והסוכר עד לקבלת תערובת אחידה ואוורירית. מקציפים פנימה את הביצה, הבננה והווניל.
2. בקערה נפרדת, משלבים את הקמח, אבקת האפייה, המלח והסודה לשתייה; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת ומערבבים היטב. מערבבים פנימה את השוקולד צ'יפס.
3. יוצקים כל עוגיה בעזרת כף גלידה ומניחים במרווחים, על תבנית המרופדת בנייר אפייה. אופים בחום של 180 מעלות במשך 13-16 דקות או עד שהקצוות משחימים קלות. מניחים על רשת התנור להתקררות.