כיכר השבת
בוקר מפנק

ניסינו להכין האש בראונס מבטטה - ויצא מצוין

המנה הזו היא מנת בראנץ' בהגדרה. התמונה שלה צריכה להיות במילון תחת "קמתי מאוחר ואני הולך להתפנק בארוחת מופת". מתכון להאש בראונס מבטטה ולא מתפוחי אדמה - כמו במקור, שיחד עם ביצת עין ואבוקדו משלימים בראנץ' מצוין (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
האש בראונס בטטה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 בטטה, מקולפת וחתוכה לקוביות
  • 2 כפיות מים
  • 1/2 1 כפיות שמן זית
  • 1 גמבה, חתוכה לקוביות
  • 1/4 כפית אבקת צ'ילי
  • 1/8 כפית מלח גס
  • 1/8 כפית כמון
  • 1 ביצה

אופן ההכנה:

1. מניחים את קוביות הבטטה והמים בכלי שמתאים לחימום במיקרוגל, מכסים בניילון נצמד ומחממים במשך 4 דקות על חום גבוה, עד שהבטטה רכה. מעבירים את קוביות הבטטה לצלחת מרופדת בנייר סופג ומצננים 5 דקות.

2. במחבת, רצוי מברזל יצוק, מחממים כפית שמן זית על אש בינונית-גבוהה. מוסיפים את קוביות הבטטה, הגמבה, הצ'ילי, המלח והכמון ומטגנים במשך 6-8 דקות, עד שהבטטות פריכות. מעבירים את תכולת המחבת לצלחת הגשה.

3. מוסיפים 1/2 כפית שמן זית לאותה מחבת, שוברים את הביצה ומוסיפים אותה למחבת. מטגנים במשך 3-4 דקות ומעבירים את ביצת העין לצלחת עם תפוחי האדמה. מוסיפים עלים ירוקים ופרוסות אבוקדו ומגישים מיד.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות