זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 12 כוסות פופקורן טבעי מוכן
- 340 גרם בוטנים מלוחים
- 330 גרם שוקולד צ'יפס
- 1 כוס סירופ תירס
- 1/4 כוס חמאה
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-150 מעלות. מערבבים את הפופקורן והבוטנים בתבנית שטוחה גדולה.
2. משלבים את שבבי השוקולד, סירופ התירס והחמאה בסיר בינוני. מבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב מתמיד, עד שהתערובת מגיעה לרתיחה. יוצקים מעל הפופקורן; מקפיצים לכיסוי מלא.
3. אופים, תוך ערבוב לעתים קרובות, במשך 30-40 דקות. מצננים מעט בתבנית. מעבירים לקערת הגשה.
יש לאחסן בכלי אטום לאוויר עד שבועיים.