כיכר השבת
לכבוד שבת

עוף בתנור בציפוי רוטב חגיגי שנולד בטעות

בניגוד אלינו, כשהשפית מורן פינטו עושה טעות, נולדים לה רטבים מופלאים שמתאימים בול לציפוי חלקי עוף בסגנון "שגר ושכח". כלומר מערבבים את מרכיבי הרוטב, מצפים את העופות ושולחים אותם לתנור לאפייה טובה - וככה בדיוק אנחנו אוהבים את העיקריות שלנו בשולחן השבת (מתכונים לשבת, אוכל)

|
4
| כיכר השבת |
עוף בתנור בציפוי רוטב פיקנטי חגיגי (צילום: shutterstock)
זמן הכנה100 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 8 חלקי עוף - משולשים ושוקיים
  • 3 כפות קטשופ
  • 2 כפות שמן
  • 1 כף פפריקה מעושנת
  • 4 שיני שום, כתושות
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1. בכלי קטן, מערבבים היטב את כל המרכיבים (מלבד העוף כמובן) עד לקבלת רוטב אחיד.

2. מניחים את העופות בתבנית ומצפים אותם היטב ברוטב.

3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך שעה וחצי.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

4 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

3
אפשר להוסיף מיונז במקום השמן . ו/או מיונז וחרדל + השאר . כל רוטב ששמים על עוף אפשר לשים על דג סלמון !!!!!. תהנו .
אלוף
2
כמו שהאמריקאים אוכלים פסטה וקוט'ג ביחיאת
טעות גדולה
טעים ברמות. אפשר גם להוסיף ריבת משמש
פולי
1
כבר בישלתי את זה בדיוק איזה קטע טעים
ללא שם
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות