זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 3 בננות בשלות, מעוכות
- 3 ביצים
- 1/2 כוס שמן
- 1 כוס סוכר חום
- 1 כף תמצית וניל
- 1/4 1 כוסות קמח - לאחר ניפוי
- 1 חבילת אבקת אפייה
- קופסאת אוכמניות טריות
אופן ההכנה:
1. בקערה גדולה, מניחים את הבננות, שוברים פנימה את הביצים ותוך כדי שטורפים במטריפה ידנית מוסיפים את השמן, הסוכר החום ותמצית הווניל.
2. שופכים פנימה גם את הקמח ואבקת האפייה ועוברים לערבב בעזרת כף עד לקבלת בלילה אחידה.
3. מחלקים את הבלילה בין תבניות מאפינס אישיות, מפזרים מעל אוכמניות ומסדרים בתבנית אפייה.
4. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות.