זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
בשרי / פרווה
רכיבים
- 500 גרם עגבניות קצוצות גס או עגבניות שרי, חצויות
- 2 אבוקדו, קלופים וחתוכים גס
- 1 בצל סגול קטן, פרוס דק
לרוטב:
- 3 כפות בזיליקום טרי קצוץ דק
- 2 כפות שמן זית
- 2 כפות מיץ לימון
- מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
1. מניחים את העגבניות בקערה גדולה ומתבלים בנדיבות במלח ופלפל שחור.
2. מוסיפים לקערה את האבוקדו והבצל הסגול. בשלב זה ניתן להוסיף פרוסות ביצה קשה, קינואה, קוביות סלמון אפוי, סלמון מעושן קרוע גס או רצועות חזה עוף שנצלה במחבת פסים.
3. בכלי קטן, מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב, יוצקים על הסלט ומערבבים בעדינות.