זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 300 גרם נודלס
- 1 בצל לבן, קצוץ גס
- 200 גרם חזה עוף, חתוך לקוביות
- 4 כפות שמן
- 3 כפות רוטב סויה
- 3 כפות רוטב צ'ילי
- סופגניות ריקות - ביתיות או קנויות
- להגשה: מלפפון, פרוס לרצועות ושומשום שחור
אופן ההכנה:
1. מבשלים את הנודלס לפי ההוראות שעל האריזה. מוציאים ומסננים.
2. במחבת, מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את קוביות העוף ומטגנים יחד עד שהעוף מקבל גוון לבן ומזהיב מעט.
3. מוסיפים את הנודלס המבושלים, יוצקים מעל את רוטב הסויה ורוטב הצ'ילי ומקפיצים יחד במשך 5 דקות.
4. חוצים את הסופגניות לרוחב, ממלאים בנדיבות מהנודלס והעוף ומגישים מיד עם רצועות מלפפון ושומשום שחור מעל.
יש לכם שאלות על המתכון? כתבו לנו בתגובות