לכבוד חנוכה

שוות את הבלגן במטבח: לביבות בטטה של דניאלה שרביט

בימי החנוכה שיחולו בשבוע הבא, ננדוד גם אנחנו מדי ערב בין מפגש משפחתי/חברי אחד לשני ואנחנו לא מתלוננים, כמובן, שלא תטעו. השנה, נתבקשנו להכין לאטקעס והחלטנו לגוונם בלביבות בטטה בריאות וטעימות בטירוף (מתכונים, אוכל)

|
3
| כיכר השבת |
לביבות בטטה של דניאלה שרביט - ששוות את הבלגן במטבח (צילום: מתוך האינסטגרם danielafooood@)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 בטטות
  • 1 תפוח אדמה
  • 1 בצל קטן
  • חופן פטרוזיליה, קצוץ דק
  • 3 ביצים
  • 1/4 כוס פירורי לחם
  • פלפל שחור
  • מלח

אופן ההכנה:

1. מגרדים בפומפיה את הבטטות, תפוח האדמה והבצל.

2. מעבירים לקערה ומוסיפים את הפטרוזיליה, הביצים, פירורי הלחם, המלח והפלפל. מערבבים היטב.

3. בעזרת כף, מעבירים למחבת משומנת שחוממה מראש. מטגנים כ-5 דקות והופכים את הלביבות, כך שיתבשלו בשני הצדדים ויקבלו גוון שחום-זהוב.

4. מגישים עם גבינה לבנה ובצל ירוק.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

3 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

3
נשמע ממש טעים מזכיר את הקציצות טונה שאני מכינה לילדים :-) ואני מוסיפה במקום חוויג׳ תבלין לדג
תגובה לשלי
2
רוצים טוויסט אדיר למתכון זה? תוסיפו קופסאת טונה בשמן מסוננת ואת הבצל לטגן קוביות לפני כן ומעט חוויג' למרק תקבלו לביבות בטעם בשרי תכתבו איך יצא.
שלי
1
דניאלה שרביט ממש חמודה!:)
יעלוש
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות