

זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 2 בטטות
- 1 תפוח אדמה
- 1 בצל קטן
- חופן פטרוזיליה, קצוץ דק
- 3 ביצים
- 1/4 כוס פירורי לחם
- פלפל שחור
- מלח
אופן ההכנה:
1. מגרדים בפומפיה את הבטטות, תפוח האדמה והבצל.
2. מעבירים לקערה ומוסיפים את הפטרוזיליה, הביצים, פירורי הלחם, המלח והפלפל. מערבבים היטב.
3. בעזרת כף, מעבירים למחבת משומנת שחוממה מראש. מטגנים כ-5 דקות והופכים את הלביבות, כך שיתבשלו בשני הצדדים ויקבלו גוון שחום-זהוב.
4. מגישים עם גבינה לבנה ובצל ירוק.