

זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 1 חבילת בצק עלים קפוא, מופשר
- 1/3 כוס רסק עגבניות
- 1/2 כוס גבינת פקורינו מגוררת
- 1/3 כוס זיתים ירוקים - לא חובה
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-200 מעלות. מרדדים מעט את הבצק על מנת לשטח אותו. מורחים את רסק העגבניות על כולו ומניחים מעל את הגבינה והזיתים - אם משתמשים.
2. מגלגלים בעדינות את הבצק ואת התוספות. פורסים את הגליל לחתיכות בעובי 4-5 ס"מ.
3. מעבירים לתבנית המרופדת בנייר אפיה ואופים עד להזהבה, במשך 11-13 דקות.