זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 6 ביצים
- 1 כוס תה, מקורר
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס דבש
- 1 כוס שמן
- 3 כוסות קמח, מנופה
- 1 כפית אבקת אפיה
- 1/2 כפית סודה לשתייה
- 1 כף קינמון
אופן ההכנה:
מתכון ל-24 מאפינס
1. במיקסר, מקציפים את הביצים במשך 5 דקות, ומוסיפים את שאר המרכיבים לפי הסדר שבמתכון. ממשיכים להקציף עד לקבלת בלילה חלקה.
2. יוצקים את הבלילה ל-24 תבניות מאפינס אישיות ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 15-17 דקות.
ניתן לאחסן אותם בכלי אטום בהקפאה.