זמן הכנה60 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 4 שוקיים
- 3 בצלים גדולים, חתוכים לקוביות
- 1 כרישה, חתוכה לקוביות
- 1 כף צ'ילי גרוס
- 1 כפית פלפל שחור
- 2 כפות רוטב צ׳ילי
- שמן לטיגון
אופן ההכנה:
הערה חשובה: השתמשתי בסיר טפלון איכותי ולכן העוף לא נדבק ולא נשרף. במידה ואין ברשותכם סיר כזה, הוסיפו קצת מים ושימו לב במהלך הבישול שהעוף לא נשרף.
1. מטגנים את הבצל עד שמקבל צבע שחום. מוסיפים את הכרישה, הצ'ילי הגרוס והפלפל השחור ומערבבים.
2. מוסיפים את השוקיים ומערבבים היטב.
3. מנמיכים את האש ומבשלים (לא מוסיפים מים) במשך 30 דקות, תוך כדי ערבוב (מדי 7 דקות הופכים את העוף)
4. לאחר 30 דקות, מוסיפים את רוטב צילי ומערבבים. ממשיכים בבישול האיטי במשך עוד 20 דקות.