זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 80 גרם פתיתי שיבולת שועל דקים (1 כוס)
- 120 גרם קמח כוסמין (1 כוס)
- 150 גרם אגוזי לוז מולבנים, קצוצים דק (½1 כוסות)
- 120 מ"ל שמן קוקוס (1/2 כוס)
- 120 מ"ל סירופ מייפל טבעי (1/2 כוס)
- 1 כפית תמצית או מחית וניל
- קורט מלח אטלנטי
- 200 גרם שוקולד מריר עם 60% מוצקי קקאו, קצוץ גס
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-175 מעלות. מערבבים בקערה את שיבולת השועל, הקמח ואגוזי הלוז.
2. מוסיפים את שמן הקוקוס, המייפל, הוניל, המלח והשוקולד ומערבבים בידיים מעט לחות.
3. יוצרים כדורים ואופים במשך 15 דקות / עד שהעוגיות מזהיבות.