מנסה להרגיע

גנץ לחברי סיעה: "אף אחד לא חשוד בכלום"

יו"ר רשימת 'כחול לבן' ניסה להרגיע את חברי סיעתו לאחר הפרסום כי שכר חברת חקירות לאיתור המדליף מתוך המפלגה. לפחות שניים מחברי הכנסת הביעו התנגדות למהלך (פוליטי)

|
3
| כיכר השבת |
(צילום: Flash90)

יו"ר רשימת 'כחול לבן', ח"כ בני גנץ, אישר היום (שני) במהלך ישיבת סיעה את חברי הכנסת ממפלגתו כי שכר חברת חקירות לחיפוש אחר המדליף מתוך הנעשה במפלגה.

לפי דיווח הערב בחדשות כאן 11, לא כולם הסכימו עם הצעד ולפחות שני חברי כנסת הביעו ביקורת פומבית במהלך ישיבת הסיעה לביצוע החקירה הפנימית.

גנץ, שעדכן לראשונה את חברי מפלגתו בתכנית לאיתור ההדלפות, ניסה להרגיע את הרוחות ואמר לחברי המפלגה: "אף אחד מכם לא חשוד בכלום".

"לקחתי חברת אבטחת מידע, היא נועדה לשמור עלינו שלא ייקרו דברים כמו שהיו בפעם הקודמת ושלא יהיו הדלפות כמו אז", הוסיף גנץ.

מי שנעמד לצידו של יו"ר המפלגה, הוא גבי אשכנזי הממוקם במקום הרביעי שהגיב בישיבת הסיעה: "אני מבין לגמרי את המהלך".

ח"כ מיכאל ביטון אמר ל'כאן': "הפקנו לקחים מהקמפיין הקודם שבו כן היו הדלפות. הדבר ההגיוני זה לקחת חברת אבטחת מידע ולנהל את זה. מי שצריך לעשות זה זה רק יושב ראש הקמפיין, וישירות עם חברת האבטחה עם מינימום אנשים המעורבים בדבר".

ביטון הוסיף, "לא נהיה מפלגת הערבות האישית של נתניהו. ליברמן פתח את הדיון מחדש והופך להיות לשון המאזניים ולכן קואליציות חדשות יכולות להירקם. גם אל תטילו ספק שגם חלק מהקהילות והמפלגות החרדיות יהיו שותפות של כחול לבן בקואליציה עתידית".

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

3 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

3
די אנחנו רק עם זהות
דניאל
2
ומי הדליף את זה? מפלגת הדלפות חחח
דוד
1
אם מתקפל ומפחד מהסיעה שלו איך ינהל מדינה?
משה בן אברהם
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות