כיכר השבת
באנו לשדרג

אבוקדו עם קראסט פריך שהולך עם כל דבר

כתוספת מדליקה לעיקרית, כנשנוש חצות מהיר לצד מגוון מטבלים, כמרכיב מיוחד לסלט - קבלו גרסה בריאה יותר לצ'יפס: אבוקדו אפוי מצופה בקראסט פריך (מתכונים, אוכל)

|
3
| כיכר השבת |
אבוקדו אפוי בציפוי פריך (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 3-4 אבוקדו מוצקים
  • שמן זית
  • מלח ופלפל שחור
  • 1/4 כוס פירורי לחם

אופן ההכנה:

1. מחממים את התנור ל-200 מעלות.

2. מקלפים וחוצים לשניים כל אבוקדו ואז פורסים כל חצי לאורך ל-3 פרוסות, כך שכל אבוקדו יניב 6 פרוסות ארוכות.

3. מצפים את פרוסות האבוקדו בפירורי הלחם, מסדרים אותן בתבנית, מתבלים במלח ופלפל שחור, מזלפים מעל מעט שמן זית ואופים במשך 10 דקות עד שהציפוי נעשה פריך וזהוב.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

3 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

2
טעיםםםםם תודה!!!
תמי
1
אבוקדו
שובבה...
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות