זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 3-4 אבוקדו מוצקים
- שמן זית
- מלח ופלפל שחור
- 1/4 כוס פירורי לחם
אופן ההכנה:
1. מחממים את התנור ל-200 מעלות.
2. מקלפים וחוצים לשניים כל אבוקדו ואז פורסים כל חצי לאורך ל-3 פרוסות, כך שכל אבוקדו יניב 6 פרוסות ארוכות.
3. מצפים את פרוסות האבוקדו בפירורי הלחם, מסדרים אותן בתבנית, מתבלים במלח ופלפל שחור, מזלפים מעל מעט שמן זית ואופים במשך 10 דקות עד שהציפוי נעשה פריך וזהוב.