זמן הכנה60 דק'
רמת קושיבינוני
חלבי
רכיבים
- 3 ו-3/4 כוסות קמח
- 200 גרם חמאה
- 2 כפות אבקת סוכר
- 1 אבקת אפיה
- 1/4 כוס מים
- ניתן להוסיף עוד כף או שתיים של מים, לפי הצורך
למילוי:
- קופסת ממרח תמרים
אופן ההכנה:
1. במעבד מזון או במיקסר עם וו גיטרה מעבדים את כל החומרים, עד לקבלת בצק.
2. משטחים לדסקית, עוטפים בניילון נצמד ומקררים במשך עשר דקות.
3. על משטח מקומח או נייר אפיה מרדדים למלבן.
4. מורחים בנדיבות מהמלית ומגלגלים לרולדה הדוקה.
5. מניחים בתבנית תנור המרופדת בנייר אפיה.
6. בעזרת סכין הטבולה במעט מים, פורסים את הרולדה לעוגיות, כמעט עד הסוף.
7. אופים בחום של 170 מעלות עד להזהבה.
8. כשהעוגיות מצטננות, פורסים אותן עד הסוף ומפזרים אבקת סוכר.
9. מאחסנים בקופסא אטומה.