פסטה ברוטב שמנת עגבניות פרווה
כן, זה רוטב שמנת. כן, זה פרווה, וכן, זה מעולה! השפית מורן פינטו אחראית לרוטב המיוחד הזה. מנחשים מה המרכיב הסודי?
פסטה מוקפצת עם רצועות עוף ופלפלים צבעוניים
כשאיטליה וסין נפגשים, מתקבלת פסטה מוקפצת עם רצועות עוף, פלפלים צבעוניים ותירס ברוטב מתקתק. צריכים ארוחה לכל המשפחה - כאן ועכשיו? המנה הזו בשבילכם.
"הפסטה הכועסת"
מתכון לפסטה אל ארביאטה ברוטב עגבניות פיקנטי שאם תתרגמו את שמה מאיטלקית, תקבלו משהו משעשע: "הפסטה הכועסת". ויש לכך סיבה טובה: האיטלקים נוהגים לשים פלפל אדום בנדיבות במנה הזו, והתוצאה חורכת לשון. אבל במתכון הזה, אתם תקבעו כמה חריפה תהיה הפסטה שלכם.
ספגטי ברוטב בולונז פרווה
במקום הבשר יש פטריות עסיסיות ועשבי תיבול ואחרי ביס אחד כולם יחשבו שהשקעתם בלי סוף.
פסטה וירקות מוקפצים במחבת אחת (פהיטס)
מדובר בארוחה במחבת אחת שיכולה להיות עיקרית משביעה או תוספת לעוף או דגים - אתם תחליטו כמה מאמץ אתם רוצים להשקיע. כך או כך, גם האכלנים הבררניים ביותר לא יסרבו לה.
תבשיל ספגטי וירקות בסיר אחד
לפסטה מצטרפים זיתים, עגבניות, חומוס, לבבות ארטישוק ותיבול שירגיש לכם כמו קפיצה לדרום איטליה - ואת כל זה אתם מתקתקים בעשר דקות בלבד.