זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 400 גרם חומוס מבושל
- 50 גרם אבקת שיבולת שועל
- 150 גרם חמאת בוטנים
- 50 גרם סירופ אגבה
- 75 גרם שוקולד צ'יפס
- 200 גרם שוקולד 55% מוצקי קקאו
- 20 גרם מרגרינה
אופן ההכנה:
1. מועכים את החומוס בבלנדר, מוסיפים חמאת בוטנים, אבקת שיבולת שועל וסירופ אגבה עד לקבלת משחה חלקה ועבה. מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים שוב.
2. יוצרים כדורים קטנים מהעיסה, מסדרים אותם בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים אותם למקפיא להתגבשות.
3. במקביל, ממיסים את שוקולד, מוסיפים את המרגרינה ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
4. טובלים את הטראפלס בשוקולד המומס, מסדרים שוב על התבנית ומחזירים למקפיא ל-30 דקות עד שהשוקולד מתקשה.