זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 1/4 1 כוסות רוטב צ'ילי מתוק
- 1 כף צ'ילי חריף - או יותר, לפי הטעם
- 2 כפות רוטב סויה
- 1 כפית אבקת שום
- 24 כנפי עוף
- כוסברה להגשה (אופציונלי)
אופן ההכנה:
1. בקערה גדולה, מערבבים היטב את כל הרטבים עם אבקת השום, עד לקבלת רוטב אחיד וסמיך.
2. מוסיפים את הכנפיים לקערה ומערבבים עד לציפוי מלא.
3. מסדרים את הכנפיים בתבנית מרופדת בנייר אפייה או נייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 15-20 דקות. לקבלת כנפיים קריספיות במיוחד, מעלים את טמפרטורת התנור ל-200 מעלות ואופים עוד 5 דקות, עד להשחמה יפה.
מגישים את הכנפיים מיד, מקושטות בכוסברה.