זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1.5 כוסות קמח מלא 80%
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס קוקוס
- 4 ביצים
- 1 כוס ריצ׳
- 3/4 כוס שמן
- 1 שקית אבקת אפיה
- 1 כפית תמצית וניל
- 100 גרם שוקולד מריר, שבור דק
- אגוזי לוז קלויים וקצוצים גס, לקישוט
אופן ההכנה:
1. מקציפים את הביצים והסוכר (אפשר עם מטרפה ידנית).
2. מוסיפים קוקוס ומערבבים. לאחר מכן מוסיפים שמן, מערבבים ואז מוסיפים 1 כוס קמח ואבקת אפיה.
3. שופכים את הריצ׳, מערבבים היטב ומוסיפים עוד 1/2 כוס קמח.
4. מכניסים לעיסה חצי מכמות השוקולד ומערבבים.
5. מניחים בתבנית שקעים (בתוך מנג׳ט).
6. מפזרים מעל שברי אגוזי לוז ושוקולד.
7. אופים בחום של 170 מעלות במשך כ-20 דקות. כדאי לבדוק אחרי 15 דקות.