זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 170 גרם שוקולד צ'יפס מריר מאיכות טובה
- 1/3 כוס חלב
- 3/4 כוס שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
1. בקערה גדולה חסינת חום (שניתן להכניס בבטחה למיקרוגל), מערבבים את השוקולד והחלב, ומחממים במיקרוגל על חום גבוה במשך 1 דקה ו-15 שניות. מוציאים ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. נותנים לה להצטנן במש 15 דקות.
2. בעזרת מטריפה ידנית או מיקסר, מקציפים את השמנת המתוקה עד לקבלת קצף יציב, במשך 2-3 דקות.
3. בעדינות, מקפלים את הקצפת לתוך תערובת השוקולד, ונזהרים לא לערבב חזק מדי, אחרת המוס יסבול ממרקם גרוע.
4. מחלקים את המוס בין 4 כוסות קטנות, ומעבירים למקרר למשך שעתיים לפחות עד 24 שעות.