זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 6 פטריות שמפיניון טריות גדולות, ללא הרגל
- 200 גרם גבינת עיזים
- 2 כפות ריקוטה
- 2 כפות פרמזן מגורדת
- פלפל שחור
אופן ההכנה:
1. מערבבים היטב את כל הגבינות ומתבלים בפלפל שחור.
2. ממלאים את הפטריות בתערובת הגבינות ומסדרים בתבנית פיירקס.
3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 10 דקות.
>> למתכונים בריאים וקלים נוספים
מיה בן אפרים היא דיאטנית קלינית ותזונאית, מפתחת תוכנית אונליין לירידה במשקל ב-45 יום.