זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 2 אבוקדו גדולים או 3 קטנים
- מיץ מליים אחד
- 1/2 כפית מלח ים
- 1/2 כפית כמון
- 1/4 כפית פפריקה חריפה (אופציונלי)
- 1/4 כוס בצל קצוץ
- 1 שום שן, כתושה
- 2 כפות כוסברה קצוצה (אופציונלי)
אופן ההכנה:
1. מקלפים ומועכים האבוקדו בקערה גדולה. יוצקים מעל את מיץ הליים ומערבבים.
2. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים יחד.
3. מעבירים למקרר בכלי אטום למשך 15 דקות לפות לפני ההגשה, כדי שהטעמים יתמזגו היטב.