כלים: כלי שקוף, אפשר על רגל, בקוטר לא יותר מ- 22 ס"מ (לא בטוחה שבמקרה הזה יעבוד משהו אדום ואטום, כי אז לא ייראו את השכבות)
לכלי מרכזי בקוטר 20-22 ס"מ:
לשכבת עוגיות:
200 גרם עוגיות לוטוס
40 גרם חמאה מומסת
לשכבת קרם גבינה ולוטוס:
500 מ"ל שמנת מתוקה
250 גרם (1 גביע) גבינה לבנה 5%
1 כוס (200 גרם) חלב מרוכז
50 גרם (2 כפות גדושות) ממרח לוטוס מומס
40 גרם (1/2 שקית) אינסטנט פודינג וניל
לשכבת תותים:
250 גרם (קופסה קטנה) תותים, שטופים וחתוכים לקוביות גדולות
5-6 עוגיות לוטוס לקישוט
אופן הכנה:
מכינים את שכבת העוגיות: מניחים בקערת מעבד המזון את העוגיות וטוחנים דק. מוסיפים את החמאה ומערבבים שוב עד לקבלת תערובת פירורית יבשה. שומרים בצד.
מכינים את שכבת הגבינה והלוטוס: מניחים בקערת המיקסר עם וו בלון את כל מרכיבי השכבה ומקציפים במשך כ- 2-3 דקות עד לקבלת קרם אחיד וסמיך.
מרכיבים את הטרייפל: מפזרים בתחתית כלי ההגשה כ– 1/3 מפירורי עוגיות הלוטוס. מפזרים מעל 1/2 מכמות התותים. יוצקים מעל 1/2 מתערובת הגבינה.
מקשטים בעוגיות לוטוס שלמות (נועצים בתוך הקרם) או בפירורי העוגיות. אפשר גם בחצאי תותים.
מגישים או שומרים מנוילן במקרר.