זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 4-5 פרוסות לחם לבן
- 1 כף תערובת תיבול בסגנון איטלקי
- 3/4 כפית אבקת שום
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-275 מעלות. קורעים את הלחם לחתיכות קטנות (או חותכים לקוביות) ואז מעבירים למעבד מזון. טוחנים לפירורים עדינים, 30-60 שניות.
2.. מעבירים את הפירורים לתבנית אפייה ומשטחים לשכבה אחידה. אופים 8 דקות. מוציאים מהתנור ומקפיצים ואז מיישרים שוב לשכבה אחידה.
3. ממשיכים לאפות עד שפירורי הלחם יבשים ופריכים לחלוטין, כ-7-12 דקות. זורקים פנימה את התיבול האיטלקי ואבקת השום לאחר ההוצאה מהתנור.
4. נותנים לפירורים להתקרר ואז מאחסנים בכלי אטום - שומרים בטמפרטורת החדר עד שבועיים, במקרר עד חודש, או במקפיא עד 3 חודשים.