זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 1 כוס גרגרי תירס
- 2 מיכלי יוגורט טבעי
- 1 כוס קמח, מנופה
- 1 שקית אבקת אפיה
- 1 כפית שום כתוש
- 2 כפות שמן זית
- 1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררת
- מלח ופלפל שחור
- שמן לטיגון
אופן ההכנה:
1. בקערה גדולה, מערבבים יחד את כל המרכיבים עד לקבלת בלילה אחידה. מניחים בצד למנוחה במשך 10 דקות.
2. מחממים במחבת שמן בגובה 1 ס"מ, וכשהשמן חם, מניחים בו 2-3 כפות מהבלילה לכל לביבה ומטגנים במשך 2-3 דקות מכל צד, עד להשחמה יפה. מוציאים לנייר סופג ומגישים חם.