זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 900 גרם גזרים, חתוכים לרצועות דקות
- 2 כפות קורנפלור
- 1 כף אבקת שום
- 1 כף אבקת בצל
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 כפית תימין
- 3 כפות שמן אבוקדו (או שמן אחר בטעם ניטרלי)
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-220 מעלות ומרפדים שתי תבניות בנייר אפיה.
2. מניחים את רצועות הגזר בקערה גדולה, יחד עם הקורנפלור. מוסיפים את אבקת השום, אבקת הבצל, המלח, הפלפל והתימין ומקפיצים לכיסוי מלא. מטפטפים את השמן למעלה ומקפיצים פעם נוספת.
3. מחלקים את צ'יפס הגזר בין שני ניירות האפייה, מוודאים שרצועות הגזר לא נוגעות זו בזו.
4. אופים במשך 10 דקות ואז מוציאים את התבניות מהתנור והופכים כל רצועה. מכניסים שוב לתנור לעוד 10-15 דקות, או עד שהם שחומים ופריכים.