מתכון לפירה כרובית חלק וטעים שאין דרך לטעות בו

פירה כרובית הוא האח הגדול והמתוחכם של פירה תפוחי-אדמה, אבל קל להכנה לא פחות ואפילו יותר. תוספת נהדרת לכל עיקרית שאפשר להכין חלבי או פרווה, לבחירתכם (מתכונים, אוכל)

|
1
| כיכר השבת |
פירה כרובית חלק וטעים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה35 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה

רכיבים

  • ראש כרובית גדול, חתוך לפרחים
  • 15-30 גרם חמאה או מחמאה בטעם חמאה או 2-3 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1. מניחים את פרחי הכרובית בסיר גדול, מכסים במים ומאדים אותם עד לריכוך.

2. מסדרים את פרחי הכרובית על קרש חיתוך או רשת תנור לייבוש של 10 דקות.

3. בקערה גדולה, מועכים את פרחי הכרובית עם החמאה או שמן הזית ומתבלים במלח ופלפל שחור.

הכתבה הייתה מעניינת?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
אפשר להשתמש בפרחי כרובית קפואים? אם כן איך לעשות את זה?
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות