זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1 אבוקדו, חצוי, ללא גלעין
- 1 ליים, סחוט + הגרידה
- 1 שן שום, כתושה
- 1 כפית כמון
- 1/2 כפית פפריקה חריפה
- מלח ופלפל שחור גרוס
- 2 כוסות אורז מלא, מבושל
- 1 כוס כוסברה טריה, קצוצה
אופן ההכנה:
1. בקערה גדולה מועכים את האבוקדו עם גרידת הליים, מיץ הליים והשום, עד לקבלת תערובת חלקה יחסית. מתבלים בכמון, פפריקה חריפה, מלח ופלפל.
2. מוסיפים את האורז החום לתערובת האבוקדו ומערבבים עד שהאורז מצופה היטב.
3. מוסיפים את הכוסברה ומערבבים לאיחוד. מגישים מיד.