זמן הכנה80 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 500 גרם פלפלי צ'ילי, פרוסים
- 1/2 כוס חומץ לבן או חומץ סיידר תפוחים
- 1/2 כוס מים
- 1/3 כוס סוכר
- 2 כפיות מלח
- 1 כפית זרעי חרדל
- 1 כפית זרעי כוסברה
- 2 עלי דפנה
אופן ההכנה:
1. בצנצנת זכוכית מעוקרת בנפח 1 ליטר, מניחים את פרוסות הצ'ילי.
2. בסיר קטן, מביאים לרתיחה את שאר המרכיבים, ואז יוצקים את נוזל הכבישה החם על פרוסות הצ'ילי.
3. בזהירות, סוגרים את מכסה הצנצנת, מניחים לה להצטנן בטמפרטורת החדר ואז מעבירים את פלפלי הצ'ילי הכבושים למקרר לצינון של שעה. ניתן לשמור אותם בכלי אטום במקרר עד ארבעה חודשים.
יש לכם שאלות על המתכון? כתבו לנו בתגובות