זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1.5 כוסות פתיתים
- 1 בצל קצוץ
- 2 שיני שום קצוצות
- צרור פטרוזיליה קצוצה
- 2 כפות רסק עגבניות
- 1 כפית כורכום
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 1 כפית אבקת מרק עוף
- מלח
- 3 כוסות מים חמים
אופן ההכנה:
1. מחממים שמן בסיר (עדיפות לטפלון המונע הידבקות) ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
2. מוסיפים את הפתיתים ומערבבים.
3. מוסיפים את שאר המצרכים ושוב מערבבים היטב.
4. מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה במשך 3 דקות ומנמיכים את האש.
5. מבשלים במשך 12-15 דקות ומדי פעם מערבבים.
6. מגישים לצד שניצל / חזה עוף / עוף / כל העולה על דעתכם.