זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 1 כוס פירורי פנקו
- 1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררת
- מלח ופלפל שחור טרי, לטעם
- 1 חבילת אספרגוס
- 1/4 כוס קמח לכל מטרה
- 2 ביצים גדולות, טרופות
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-220 מעלות צלזיוס ומשמנים קלות תבנית עם נייר אפייה.
2. בקערה גדולה, מאחדים את הפנקו והפרמזן; מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מניחים בצד.
3. עובדים בקבוצות, עוטפים את האספרגוס בקמח וטובלים בביצים. אחר כך עוטפים בתערובת הפנקו, עד לכיסוי מלא.
4. מניחים את האספרגוס בשכבה אחת על גבי נייר האפייה. מכניסים לתנור ואופים במשך 10-12 דקות, או עד לקבלת פריכות וגוון חום-זהוב.
5. מגישים מיד.