זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 2 כוסות עדשים כתומות
- 6 כוסות מים
- 3 ביצים
- מלח
- פלפל
- 1 כף פפריקה
- 3 ענפי בצל ירוק קצוץ דק
- חצי כוס פירורי לחם
- (ניתן להוסיף כוסברה קצוצה דק דק או פטרוזליה)
אופן ההכנה:
1. מבשלים את העדשים בסיר עם מים כ-25 דקות, עד שהן רכות ומסוננות היטב.
2. מעבירים לקערה ומוסיפים את שאר החומרים.
3. לשים היטב את כל התערובת ומגלגלים לקציצות מעט פחוסות.
4. מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים מכל צד במשך 2 דקות.