זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 450 גרם תפוחי אדמה קטנים בקליפה זהובה
- 1 כף שמן זית
- 1 כפית אבקת שום
- 1/2 כפית פפריקה מעושנת
- 1/4 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 1/4 כוס קטשופ
- 1/4-1/2 כפית אבקת קארי
אופן הכנת צ'יפס מתובל אפוי בתנור וקטשופ עם קארי:
1. מחממים את התנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית גדולה או שתיים בינוניות בנייר אפייה.
2. שוטפים היטב את קליפת תפוחי האדמה, וחותכים לפרוסות בעובי שווה - כך שכולן ייאפו באותו הזמן.
3. מפזרים את פרוסות תפוחי האדמה בשכבה אחת בתבנית, ומערבבים עם שמן הזית והתבלינים.
4. אופים במשך 30-35 דקות עד שהצ'יפס פריך וזהוב. במקביל, מערבבים את הקטשופ והקארי ומגישים חם.