זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 4 אבוקדו, חצויים מגולענים
- 127 גרם טונה בשמן, מסוננת
- 1 גמבה
- 1 פלפל חלפיניו (לא חובה)
- 1 כוס עלי כוסברה קצוצים גס
- מיץ מליים או לימון קטן אחד
- מלח ופלפל שחור
אופן הכנת אבוקדו במילוי סלט טונה:
1. בעזרת כף, מוציאים החוצה את תוכו של האבוקדו - אך לא את הכל, לקערת ערבוב גדולה. מועכים במזלג.
2. קוצצים את הגמבה ופלפל החלפיניו ומוסיפים לקערה, יחד עם הטונה והכוסברה. מזלפים מעל את מיץ הליים או הלימון ומערבבים היטב.
2. מחלקים את סלט הטונה בין חצאי האבוקדו, מתבלים במלח ופלפל ואוכלים מיד.