זמן הכנה80 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 2 כפות שמן קוקוס
- 2 שיני שום, כתושות
- 1 בצל סגול בינוני, חתוך לקוביות קטנות
- 1 כפית אבקת צ'ילי
- כ-500 גרם נקניקיות עוף, פרוסות לטבעות
- 1 כוס גרגרי כוסמין, לא מבושל
- 2 כוסות ציר עוף
- 1 פלפל אדום בינוני, קצוץ דק
- 2 כוסות פטריות, פרוסות גס
- 2 קופסאות שימורים של עגבניות מקולפות וחתוכות לקוביות, עם המיץ
- 2 כפיות אורגנו
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-200 מעלות. ממסים את שמן הקוקוס על אש בינונית במחבת המותרת לשימוש בתנור. מוסיפים את השום, הבצל ואבקת הצ'ילי ומבשלים עד שהבצל שקוף, בערך 2 דקות. מוסיפים את הנקניקיות ומטגנים עד להשחמתן.
2. מוסיפים למחבת את הכוסמין והציר ואז מנמיכים את האש לבינונית ומביאים לרתיחה.
3. מוסיפים את הפלפלים, הפטריות, העגבניות עם המיץ והאורגנו. מעבירים את המחבת לתנור ואופים עד שהירקות והכוסמין רכים והנוזלים נספגים, במשך 55 דקות עד שעה.