זמן הכנה5 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1/2 ליים
- מלח גס
- 300 מ"ל בירה כהה (רצוי בירה מקסיקנית כהה)
- 1/4 כפית רוטב סויה
- 1/8 כפית רוטב טבסקו
- קורט פלפל שחור
- קוביות קרח
אופן ההכנה:
1. סוחטים את הליים לכלי קטן ואז מרטיבים את שפת הכוס בעזרת החלק הפנימי של הליים וטובלים אותה במלח הגס, כך שהוא יעטר אותה מסביב.
2. ממלאים את הכוס בקרח, יוצקים מעל את מיץ הליים, רוטב הסויה, הטבסקו וקורט פלפל שחור ולבסוף את הבירה. מערבבים ומגישים מיד.