זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 1 כוס מלון, חתוך לקוביות
- 3/4 כוס יוגורט (טבעי או בטעם וניל)
- 2 בננות קטנות, קפואות (או כ-3/4 כוס, אם הן פרוסות)
- 1/2 כוס חלב
- מעט מיץ ליים
- דבש - לא חובה
אופן ההכנה:
1. מניחים את כל המרכיבים בבלנדר חזק. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה במשך דקה.
2. בודקים את מידת הסמיכות. אם מעוניינים שהשייק יהיה סמיך יותר, מוסיפים מעט בננות קפואות או קרח. אם מעוניינים בשייק דליל יותר, מוסיפים עוד חלב (או מיץ תפוזים). יוצקים לכוסות ומגישים.
הערה:
אם רוצים לקבל שייק מתוק יותר, מוסיפים מעט דבש.