זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 2 כוסות קוביות אבטיח קפואות
- 1 כוס מים
- 1 כף דבש
- חופן עלי נענע או בזיליקום
אופן ההכנה:
1. מפשירים על השיש את קוביות האבטיח כדי שלא יהיו קשות מדי בזמן הטחינה, מוסיפים אותן לבלנדר וטוחנים יחד עם המים לתערובת חלקה.
2. מוסיפים את הדבש והעלים וטוחנים עוד 10-20 שניות עד שמתגבש שייק. מגישים מיד.
טיפ: חתכו אבטיח שלם לקוביות קטנות, חלקו אותן בין שקיות - 3 כוסות קוביות לשקית והקפיאו. כך, בפעם הבאה שתרצו שייק כאן ועכשיו, פשוט תשלפו שקית מהמקפיא.