מיוחד לתשעת הימים

גם בריא גם טעים! פילה סלמון עם ירקות

בתשעת הימים הדג הוא מרכיב מרכזי בארוחה • קבלו מתכון לסלמון פיקנטי וטעים בתוספת הוראות הכנה

|
2
| כיכר השבת |
המתכון שיהפוך ללהיט במשפחה (צילום: שאטרסטוק)

פילה סלמון ברוטב ירקות

המוצרים

8 פרוסות פילה סלמון

1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות

גמבה חתוכה לקוביות קטנות

עגבנייה מגורדת

1/2 כפית מלח

מעט פלפל שחור

2 כפות רוטב צ'ילי

כף גדושה דבש/ סילאן

1/4 כפית כמון

1/4 כפית גריל דג

1/2 כוס מיץ תפוזים

הוראות הכנה

טגנו את הבצל במחבת עם שמן מחומם, עד להזהבה קלה, הוסיפו תוך כדי טיגון את שאר הירקות, הוסיפו את שאר התבלינים ואת המיץ, תוך כדי ערבוב, הביאו לרתיחה, שפכו מעט מהרוטב על בסיס התבנית, טבלו כל פרוסה ברוטב והניחו בתבנית, שפכו את שאר הרוטב על הדגים ומסביבם, אפו במשך כ- 40 דקות.

בתאבון!

הכתבה הייתה מעניינת?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

2
דג סלומון שנאפה 40 דק' מתייבש ולא יוצא טעים. ממליצה לבשל את כל התערובת על הדגים ולאפות 10 דק בחום 190 מעלות ולהוציא מהתנור. לא להשאיר בתנור גם אחרי שמכבים.. בהצלחה!
1
את כותבת רוטב צ'לי. איזה רוטב מתוק או חריף? האם לאפות עם טורבו? לכסות את הדגים או לא?
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות