זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1 חבילת אטריות רחבות, מבושלות לפי ההוראות שעל האריזה ומסוננות
- 3 תפוחי עץ ירוקים, קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
- 1/2 כוס חמוציות
- 5 ביצים
- קמצוץ קינמון
- 5 כפות סילאן
- מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
1. בקערה גדולה, מניחים את האטריות המבושלות, קוביות התפוחים, החמוציות, הביצים והסילאן, מתבלים בקינמון, מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב.
2. מחלקים את התערובת בין תבניות אישיות או ממלאים תבנית אינגליש קייק ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כ-35 דקות או עד שהמאפים זהובים וריח עז ומתוק מתפשט במטבח.