זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 4 ענפי כרישה עבים, קצוצים
- 5 כפות שמן
- 4 ביצים
- 1/2 כוס קמח, מנופה
- מלח ופלפל שחור
- שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה:
1. בסיר רחב, מחממים 5 כפות שמן ומטגנים את הכרישה הקצוצה עד להזהבה קלה. מסירים מהאש, מוסיפים את הביצים והקמח, מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים היטב לעיסה במרקם אחיד ומוצק יחסית. אם העיסה נוזלית מדי, ניתן להוסיף עד 1/2 כוס פירורי לחם.
2. מחממים במחבת גדולה שמן לטיגון עמוק, יוצרים קציצות פחוסות מהעיסה ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה יפה.