זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 15 גזרים, קלופים וקטומי קצוות
- 75 גרם מרגרינה בטעם חמאה, רכה
- 1/2 כוס סוכר
- 1 כפית מלח גס
- 1/2 כפית קינמון (ניתן להפחית אם אתם מעדיפים טעם מודגש פחות)
- 1/3 כוס מים רותחים
- 1 כף מיץ תפוזים
אופן ההכנה:
1. מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות.
2. מסדרים את הגזרים בתבנית פיירקס מלבנית בגודל 23X33 ס"מ.
3. במיקסר, מקציפים את המרגרינה, הסוכר, המלח והקינמון לקרם אחיד. לאחר 2 דקות, בעוד המיקסר פועל, מוסיפים בהדרגה את המים הרותחים ומיץ התפוזים. ממשיכים להקציף עד שמתקבל מרקם חלק.
4. יוצקים את התערובת על הגזרים, מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים במשך 90 דקות. מגישים חם עם פטרוזיליה קצוצה מעל.