זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 500 גרם בשר בקר טחון
- 400 גרם בייבי תרד
- 1 בצל לבן, מגורד דק
- 3 ביצים
- 1/2 כוס פירורי לחם
- מלח ופלפל שחור
- שמן לטיגון חצי עמוק
אופן הכנת לביבות בשר ותרד:
1. מחממים במחבת 3 כפות שמן, ומטגנים את הבצל במשך 2 דקות.
2. מוסיפים את התרד למחבת ומאדים יחד במשך 3 דקות. מסירים מהאש ומניחים לצינון.
3. בקערה, לשים יחד היטב את הבשר הטחון, התרד והתיבול. מוסיפים את הביצים ופירורי הלחם וממשיכים ללוש לעיסה אחידה.
4. במחבת גדולה, מחממים היטב שמן לטיגון חצי עמוק, מגלגלים קציצות מהעיסה ומועכים אותן קלות בידיים שיהיו שטוחות. מורידים בזהירות לשמון החם ומטגנים במשך 2 דקות מכל צד.