זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1/2 1 כוסות סוכר חום (300 גרם)
- 3 כוסות קצפת צמחית (או שמנת מתוקה)
- 1 כוס בירה לבנה
- 1/2 1 כפיות תמצית וניל
- 1/8 כפית מלח
אופן הכנת קרם טופי פרווה:
1. בסיר בינוני, מערבבים יחד את הסוכר, השמנת והבירה ומביאים לרתיחה.
2. מבשלים תוך ערבוב לעתים קרובות, עד שהנוזל מצטמצם ומסמיך. מסירים מהאש, מוסיפים את תמצית הווניל והמלח ומערבבים.
3. מגישים חם עם פירות טריים חתוכים, גלידת וניל או ריבועי בראוניז. ניתן לאחסן בכלי אטום, לשמור במקרר ולחמם לפני ההגשה.