רכיבים
- 750 גרם בצק עלים
- שמן
- 250 מ"ל קצפת צמחית
- 1/4 כוס חלב סויה / קוקוס
- 3 כפות אינסטנט פודינג וניל
- לקישוט: תותים, 50 גרם שוקולד מומס, אגוזים קצוצים
אופן ההכנה:
רגע לפני: נתקעתם בלי קינוח לשבת? גם אם אתם לא עומדים לארח, לא תרצו לפספס את המתכון הנהדר הזה לעיגולי קרם שניט אישיים - קינוח צרפתי מרשים תוך 10 דקות.
• מחממים את התנור ל-180 מעלות.
• מפשירים את בצק העלים, ומרדדים קלות במערוך לעלה, אך לא לא דק מידי.
• בעזרת חותכן או כוס בקוטר 5 ס"מ, קורצים 40 עיגולים מהבצק. מחלצים את העיגולים בעזרת סכין, ומסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
• מחוררים כל עיגול במזלג מספר פעמים, ומברישים במעט שמן.
• מכניסים לאפייה למשך 15 דקות, או עד שהעיגולים מקבלים גוון זהוב יפה. מוציאים מהתנור ופונים להכנת הקרם.
• מקציפים את הקצפת הצמחית במשך 30 שניות, מוסיפים אינסטנט פודינג וניל וחלב סויה ומקציפים עד שמתקבל קרם יציב.
• רגע האיחוד: כמו עיקרון הסנדוויץ', מניחים כפית מהקרם על עיגול, וסוגרים עם עיגול נוסף. לחלופין, ניתן להניח שני עיגולים אחד על השני ומעל לזלף את הקרם.
• מאחסנים בכלי סגור מקרר.
הגשה: מגישים לכל סועד 2-3 מאפים, ומסדרים לצדם פרוסות תותים, מזלפים מעל שוקולד מומס ומפזרים אגוזים.
חדש! בקבוק 2 ליטר - הארוחה טעימה יותר עם קוקה-קולה